Следвайте Гласове в ТелеграмБългария е на ръба на нацизъм от украински

...
Следвайте Гласове в ТелеграмБългария е на ръба на нацизъм от украински
Коментари Харесай

Валентин Вацев: България е на ръба на нацизъм от украински тип

Следвайте " Гласове " в Телеграм

България е на ръба на нацизъм от украински вид, обобщава обстановката към демонтажа на Паметника на Съветската войска анализаторът и историк Валентин Вацев. Според него в никакъв случай през последните 30 години в България не е имало толкоз десен режим и това е, тъй като няма левица. През последните 30 години социалистите не са си свършили работата и по тази причина през днешния ден виждаме разрушаването на Паметника на Съветската войска, счита Вацев.

" Първата работа на побеждаващия нацизъм е да рути паметниците на тези, които са го победили преди 70 години ", споделя Валентин Вацев пред аудиторията на " Диалози за България ", проведени от придвижване " Русофили ".

След като уточни, че за него историята не е музей със застинали експонати, а нещо живо - мощ, която се намесва непрестанно в нашия живот, Вацев изясни политическата обстановка към демонтажа на монумента по този начин:

" Историята се написа от спечелилите. Червената войска я няма, нейната победа също я няма. През 1991 година в Русия победиха " белите ". Победенията няма монумент, единствено спечелилият има монументи. Къде отиде успеха? Самите руснаци я проиграха. Победата е до момента в който вярваш в нея. "

В момента е на власт проамериканско малцинство и доста българи ще го играят " русофоби ", счита Вацев. И се пошегува, че още не сме стигнали досега, в който жители ще пишат доноси за съседите си: " Иванови ядат съветска салата! "

Инфо: epicenter.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР